Invulhulp  

John van der Est

Coördinator Rotterdam Delfshaven

Cameraman en editor bij Bald Eagle Video en Audio en Online4pro.
Als senior teamleider heeft John bij een Rotterdams re-integratiebureau een schat aan ervaring opgedaan in het begeleiden van kansarme groepen en in het rapporteren naar wijkteams en gemeente. Verantwoordelijk voor het selecteren en begeleiden van coördinatoren, het ontwikkelen en bijhouden van de administratie en voor de ICT ondersteuning voor 6 locaties.
Invulhulp  

Tes Schults

Coördinator Amsterdam Zuidoost en begeleider van Invulhulpen.

Schuldhulpverlener voor de 3 Buurtwerkkamers van de Buurt Werk Coöperatie van Amsterdam Zuidoost. Locaties: De Handreiking, Casa Jepi Makandra en Multibron.
Tes is een gedreven uitvoerder van de wijkaanpak van Huishoudboekje. Omdat zij dicht bij de mens staat bereikt zij degelijke resultaten en verbindt zij als geen ander verschillende stakeholders tot één geheel. Tevens is Tes Back up planner bij Trigion.

Invulhulp  

Juriaan Otto

Coordinator Amsterdam Zuidoost

Projectcoach Buurtwerkkamers Amsterdam en Utrecht voor de Buurtwerkkamer Coöperatie
Juriaan coacht en begeleidt de teamcoördinatoren van de buurtwerkkamers in Amsterdam Zuidoost. Tevens bewaakt hij het buurtwerkkamerconcept en onderhoudt strategische contacten met de opdrachtgevers, partners en financiers van de buurtwerkkamers en verbindt deze buurtwerkkamers met de rest van het sociale domein in Amsterdam. Op deze manier fungeert Juriaan eveneens als belangrijke spin in het web voor Huishoudboekje.
 

Dayenne Brown

Invulhulp Amsterdam Zuidoost

Assistent coördinator voor de Buurtwerkkamer Coöperatie.
Dayenne is werkzaam in de Buurtwerkkamer Casa Jepi Makandra.

 

Ton Breek

Coördinator 

Ton is een ervaren vastgoedadviseur met een schat aan ervaring. Hij is bekwaam in onderhandelingen, commercieel onroerend goed, winkelcentra, coaching en marketingstrategie. Als coordinator van huishoudboekje.com geeft hij zijn kennis en ervaring weer terug aan de maatschappij. 

 

Tonnie Verheul

Invulhulp Bodegraven-Reeuwijk

Ervaren basisschool leerkracht in onderbouw/middenbouw.
Leerkracht voor groep 3, 4, 5 en 5/6, waarvan 16 jaar met dezelfde duo collega. Per 1 augustus 2017 heeft Tonnie ontslag genomen om langdurige vervanging te gaan doen. Sinds december 2017 verdeelt zij haar tijd als vervangend leerkracht aan groep 3 en als vrijwilliger bij VOTA (Vrijwillige Ondersteuning Thuis Administratie). In haar werk voor Vota maakt zij gebruik van Huishoudboekje om haar cliënten inzicht in financiën te bieden.
 

Fred Bosklopper

Invulhulp Bodegraven-Reeuwijk, Gediplomeerd budgetcoach

Administratief medewerker bij een speicalist in vastgoedverbetering en assistent bedrijfsleider bij een van de grote winkelketens in Nederland.
Sinds 2013 is Fred vrijwilliger bij VOTA (Vrijwillige Ondersteuning Thuis Administratie) en een echte ambassadeur voor het huishoudboekje, dat hij gebruikt om zijn cliënten inzicht in financiën te bieden.
Invulhulp  

Joris Hofmans

Bedenker van het Huishoudboekje.

Joris verdiende zijn sporen in de reclamewereld en maakte een aantal jaren geleden de omslag naar sociaal ondernemerschap. Hij bedacht het huishoudboekje per ongeluk toen hij op wereldreis ging en zijn kosten in kaart wilde brengen en legde zich sinds zijn reis toe op het samen met de doelgroep van het huishoudboekje testen verfijnen van de software.

Invulhulp  

Sara Smets

Projectleider

Met haar organisatie Wijkstation deed Sara de afgelopen ervaring van onschatbare waarde op in Rotterdam Delfshaven, een van de armste wijken van de stad. Ze weet wat wel en wat niet werkt en waarom en is de spil van de uitvoer van alle sociale projecten van Huishoudboekje. Zoals zoveel kleine ondernemers heeft ze in tijden van crisis zwaar weer gekend.

De manier waarop ze oplossingen bedacht en uitvoerde, leverde haar in 2012 de tweede plaats (van vier genomineerde kandidaten landelijk) als Ondernemer van het Jaar voor het IMK (Instituut voor Midden- en Kleinbedrijf) op.

Achterstanden en schulden ziet ze niet als problemen maar als middelen om je oplossend vermogen uit te dagen. Doordat ze als senior teamleider in een reïntegratiebedrijf zich bewoog als de spin in het web tussen alle stakeholders, kan ze zich inleven in alle belanghebbenden, kan ze groepen leren hoe ze anderen blijvend motiveren en ze kan de teams aansturen op zelfsturing.
   

John Thijssen 

Coördinator Eindhoven

John is facilitair medewerker en vertrouwenspersoon bij Stichting Ik Wil. Hij heeft als commercieel medewerker binnendienst, facilitair manager, logistiek engineer/operationeel inkoper, test discs engineer en technisch assistent bij onder andere Philips gewerkt. John is een sociale verbinder en weet meerdere stakeholders aan zich te binden. Hij gaat altijd voor kwaliteit, heeft inzicht in processen en houdt van grafieken.  John heeft de opleiding tot HBO-A chemisch analist gevolgd. Zijn interesses zijn: techniek, natuur en auto’s, hoofdzakelijk oldtimers.

 

Cor Vork   

Cor Vork

Ambassadeur Bollenstreek 

Cor Vork is schuldhulpverlener en een gepassioneerd sociaal ondernemer. Via zijn bedrijf Oxyz Lisse is hij werkzaam in de Bollenstreek.
Samen met ISD (Duin)Bollenstreek, richt hij zich vooral op vroegsignalering en zoekt de beste oplossingen voor ondernemers met schuldenproblematiek. 
Cor heeft zijn hart verpand aan Huishoudboekje, wat volgens hem het instrument bij uitstek is om mensen bewust te makan van inkomsten uitgaven. Door dit samen te doen met de Invulhulp draagt het bij aan de participatie in de samenleving. Cor denkt en helpt mee bij het ontwikkelen van Huishoudboekje voor ondernemers.

 

Word invulhulp

Wil je anderen helpen om weer zelfredzaam te worden?

Dan kun jij voor jouw buurt de lokale invulhulp worden. Je wordt door ons getraind en gecertificeerd en we voorzien je van alles wat je nodig hebt om anderen te gaan helpen.